0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0

Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29

3290грн.
  • Производитель  Tempish
  • Наличие:  В наличии
  • Код Товара:  1000000009/26-29
  • 1000000009/26-29
   

Безкоштовна доставка
Ми пропонуємо безкоштовну доставку при купівлі спортивного обладнання та аксесуарів. Платіть тільки за покупку, а всі витрати на доставку ми візьмемо на себе.
*акція діє лише при покупці на суму від 5000 грн.
*Увага: товар придбаний на виплат, що бере участь в акціях або зі знижкою доставка обумовлюється індивідуально.
Повернення товару

Ви можете обміняти або повернути куплений товар протягом 14 календарних днів з моменту покупки у магазині.

Щоб повернути або обміняти товар, будь ласка, переконайтеся, що:

         товар, який не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей тощо;

         товар повністю укомплектований та не порушена цілісність упаковки;

         збережено всі ярлики та заводське маркування;

         є документи, що підтверджують покупку товару вашим клієнтом.

 

Якщо товар не працює, обмін або повернення товару провадиться лише за наявності висновку авторизованого або нашого сервісного центру, про те, що умови експлуатації не були порушені.

Обміняти або повернути товар можна надіславши нам товар Новою Поштою (обов'язково попередньо погодивши з вашим провідним менеджером обмін або повернення)

Гарантія сервіс

Гарантійне обслуговування здійснюється безкоштовно силами сервісної служби компанії SVITSPORTA.COM.UA. Строк дії гарантії зазначений у гарантійному талоні, виданому при купівлі товару, та набирає чинності з дня продажу товару.

4230528-business-marketing-service-solution_115020.pngСервис

   Наша сервісна служба готова Вам допомогти в обслуговуванні, регулюванні та ремонті тренажерів 5 днів на тиждень. Ви можете звертатися до нас як із разовими питаннями, так і за потреби комплексної сервісної підтримки.

Запорукою нашого якісного сервісного обслуговування є висококваліфікований персонал, наявність постійно поповнюваного складу оригінальних запасних частин та витратних матеріалів, наявність спеціального обладнання, технічної літератури та рекомендацій від виробників.

Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29 Роликовые коньки Tempish RACER BABY SKATE (компл)/26-29
Описание

RACER BABY SKATE

качественный и внешне привлекательный комплект для мальчиков, выполнен в ярких черно-зеленых тонах и включающий в себя все необходимое для начала обучения езде на роликах.

Основной и главной особенностью можно отметить его комплектацию, набор включает в себя все что нужно для полноценного времяпровождения ребенка. Протекторы колена, локтей и рук надежно защитят конечности от царапин и травм, а шлем защитит голову ребенка. Также для простоты переноски, все это можно уложить в небольшой рюкзак.

Сами же ролики предназначены для новичков и рассчитаны на минимальный уровень нагрузки, но при этом имеют достаточно высокую прочность для неумелого обращения. Ботинок раздвижной, регулируется в пределах четырех значений размеров, поэтому экипировку можно смело приобретать на вырост.

Рама выполнена из ударостойкого материала и рассчитана на использование новичками, где часто имеют место удары и падения. Размер колес 64 мм, что идеально для детей, так как пропорционально соответствует их росту, а жесткость колес в 82А гарантируют хорошее сцепление с дорогой, что предотвращает случайные скольжения по асфальту.

Размер шлема (окружность головы):

XS (48-51см); S (52-54 см)

Длина внутренней стельки:

размер: 26-29 17,0-20,5см
размер: 30-33 19,5-23,0см


Назначение
Фитнес
Класс  Для начинающих
Размер  26-29
Ботинок, материал
Нейлон, Полипропилен, Поливинилхлорид
Тип фиксации Двухсторонний автозамок
Рама, материал
Полипропилен ударопрочный
Колеса
64 мм, 82A
Модель подшипников
608 Z
Класс подшипников  ABEC 5 
Тормоз
Пяточный (Съемный)
Лайнер
Есть 
Лайнер, материал
Нейлон, Поливинилхлорид
Гарантия
6 месяцев
Регулировка размера Да