0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0

Кресло складное Ranger FC-95200S (Арт. RA 2206)

1999грн.
  • Производитель  RANGER
  • Наличие:  В наличии
  • Код Товара:  RA2206
  • RA2206
   

Безкоштовна доставка
Ми пропонуємо безкоштовну доставку при купівлі спортивного обладнання та аксесуарів. Платіть тільки за покупку, а всі витрати на доставку ми візьмемо на себе.
*акція діє лише при покупці на суму від 5000 грн.
*Увага: товар придбаний на виплат, що бере участь в акціях або зі знижкою доставка обумовлюється індивідуально.
Повернення товару

Ви можете обміняти або повернути куплений товар протягом 14 календарних днів з моменту покупки у магазині.

Щоб повернути або обміняти товар, будь ласка, переконайтеся, що:

         товар, який не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей тощо;

         товар повністю укомплектований та не порушена цілісність упаковки;

         збережено всі ярлики та заводське маркування;

         є документи, що підтверджують покупку товару вашим клієнтом.

 

Якщо товар не працює, обмін або повернення товару провадиться лише за наявності висновку авторизованого або нашого сервісного центру, про те, що умови експлуатації не були порушені.

Обміняти або повернути товар можна надіславши нам товар Новою Поштою (обов'язково попередньо погодивши з вашим провідним менеджером обмін або повернення)

Гарантія сервіс

Гарантійне обслуговування здійснюється безкоштовно силами сервісної служби компанії SVITSPORTA.COM.UA. Строк дії гарантії зазначений у гарантійному талоні, виданому при купівлі товару, та набирає чинності з дня продажу товару.

4230528-business-marketing-service-solution_115020.pngСервис

   Наша сервісна служба готова Вам допомогти в обслуговуванні, регулюванні та ремонті тренажерів 5 днів на тиждень. Ви можете звертатися до нас як із разовими питаннями, так і за потреби комплексної сервісної підтримки.

Запорукою нашого якісного сервісного обслуговування є висококваліфікований персонал, наявність постійно поповнюваного складу оригінальних запасних частин та витратних матеріалів, наявність спеціального обладнання, технічної літератури та рекомендацій від виробників.

Описание
Классическое рыболовное кресло со столиком Ranger FC-95200S. Очень удобная модель как для отдыха на лоне природы, с удочкой у воды, так и на даче. Рыбаки высоко оценили это кресло, так как на левом подлокотнике расположилось множество кармашков для коробочки со снастями, экстракторов, кормушек и прочих рыбацких мелочей. На столике под правой рукой можно разложить наживку, насадки, а для себя воду, телефон. Выглядит стул меньше, чем является на самом деле. Конструкция ножек сделана так, что они не погружаются в грунт. Простая и удобная конструкция складного кресла выдерживает достаточно большие нагрузки, так как каркас изготовлен из алюминиевых труб. Кстати, эта модель всегда будет сохранять свой прежний вид – она не поржавеет, в отличии от аналогов, выполненных из стали. Удобство сидения в данном кресле можете ощутить на себе приобретя данную модель складного кресла. С виду небольшая спинка отлично поддерживает ваше удобное положение, позволяя расслабиться на отдыхе. Тканевые подлокотники и карманы можно снять – они на липучках. На пикнике или на даче кресло со столиком станет просто находкой. Характеристики: — ткань кресла: полиэстер 600D; — цвет: ткань — зеленый, каркас — серый, столешница — серый; — рама: алюминиевая труба Ø 22 мм — столешница: алюминий — размер в разложенном виде: 87х49х81 см (ВхГхШ); — размер в сложенном виде: 86,5х50х15 см (ВхГхШ); — размер сиденья: 34,5х47 см (ГхШ); — высота сиденья: от пола 46 см; — высота спинки: от сиденья 41 см; — размер откидного столика: 36х25,5 см (ГхШ) — вес: 3,5 кг; — нагрузка: 160 кг. [embed]https://youtu.be/LxOGmAAfsp4[/embed]